9 Grunner For Hvorfor Denne Smultring Tunnelen Er På Alle Katteforeldres Ønskeliste i 2023 🎉

Av Megan Thompson

Sist Oppdatert 21. Mai, 2023.

1. Det koseligste, mest beroligende & sikre gjemmestedet noensinne

1. Det koseligste, mest beroligende og sikreste gjemmestedet noensinne

Pelsbarn Kattehulen tilbyr et koselig, beroligende hvilested for katten din, minsker angst og stress, så katten får slappet av og sove bedre. Ideell for skvetne katter, og det gjør dere som foreldre rolig til sinns.

2. Sørg for at de komfortable HELE ÅRET

2. Sørg for at de har det komfortabelt HELE ÅRET

Pelsbarn Kattehulen beholder en ideell temperatur på innsiden, så det er et varmt og trygt sted gjennom de kalde månedene, og et avkjølende hvilested når det er varmt ute. Katten din vil ha det komfortabelt, uansett årstid.

3. Underhold Både Deg Selv & Kattene Dine

3. Underhold  Både Deg Selv & Kattene Dine

Kjedsomhet kan føre til kaos for kattens helse. Pelsbarn Kattehulen, stor nok for to katter, er den ideelle lekekameraten for katter i alle aldre. Den styrker kattens fysiske helse og underholder deg samtidig!

4. Jo Lykkeligere Katter, Jo Ryddigere Er Det Hjemme

4. Jo Lykkeligere Katter, Jo Ryddigere Er Det Hjemme 

Glem enkeltrom kattehuler og klumpete tunneler! Pelsbarn Kattehulen passer til flere katter for kos, lek og soving sammen.  Spar plass og hold hjemmet ditt ryddig, samtidig som kattene dine er lykkeligeer og stressfri.  5. Hold Klørne Borte Fra Sofaen

5. Hold Klørne Borte Fra Sofaen

Elsker katten din å ødelegge sofaen? Pelsbarn Kattehulen tilbyr katten din en innbydende og solid overflate hvor de kan spisse klørne sine uten å skade møblene dine. Den varer lenge og er lett å holde ren, det er en smart investering for en glad katt og trygge møbler. 

6. Allsidig Smultring Design

6. Et Allsidig Smultring Design

Pelsbarn Kattehulens unike smultringform tilbyr et gjemmested hvor de kan sove midt i på toppen og en romslig tunnel som omgir det, så katten din får flere alternativer til å slappe av, leke eller sove. 

7. Miljøvennlige Materialer 

7. Miljøvennlige Materialer 

Kattehulen vår er laget av miljøvennlige materialer, ingen giftige materialer, så katten din har et koselig gjemmested som også er trygt og bærekraftig.  

8. Fargerike Valg

8. Fargerike Valg

Med fire forskjellige farger å velge mellom - Grå melert, Mørk Koksgrå, Sukkerspinn Rosa og Hviskende Himmelblå – kan du finne den perfekte tonen til å matche hjemmet ditt eller kattens personlighet.  

9. Prøv selv 100% Risiko fritt!

9. Prøv Den 100% Risiko Fri!

I motsetning til de aller fleste andre, tilbyr Pelsbarn muligheten til retur for alle huler hvis du ikke blir fornøyd.  Vi har tro på at våre huler er de mest allsidige, morsomme og koseligste noensinne. Hvis kattene dine ikke blir begeistret, kan du få pengene tilbake.


Skryt Fra +5,000
Katteforeldre

Så mye selv for eldre katter!

Så mye selv for eldre katter!

Mine 3 katter ELSKER denne smultring-formede kattesengen! De liker å være i den og på den. For å gjøre det enda mer underholdende beholdt jeg plast stroppene fra innpakningen og la de inn i hulen. De elsker å leke med de. En av kattene mine hadde det også så gøy på ryggen og føyk rundt og rundt inne i hulen. Det er like underholdende for katter og mennesker.  

Mari A.

Ei en katt, skaff deg et Pelsbarn

Ei en katt, skaff deg et Pelsbarn

Leveringstiden var akseptabel. Den ankom i god stand og var lett å sette opp. Begge kattene våre elsker den, de leker konstant, sover i den, sloss i den og har det helt topp. Overraskende nok er den klo-resistante overflaten helt fantastisk! Veldig imponert. 

Bjørn

Anbefaler på det sterkeste!

Anbefaler på det sterkeste!

Jeg har 8 katter i forskjellige aldre og ALLE elsker å leke og sove i og på denne kattehulen. Det er så gøy å se på de løpe inn og ut av den, og leke over hele. Det er veldig underholdende for oss alle, og jeg kan anbefale den på det sterkeste for alle katteeiere! 

Andrea P.Årets Største Salg

Dette tidsbegrensede tilbudet er veldig populært og det blir fort utsolgt

GRATIS 7-14 virkedager leveringstid 

Gratis Bytting & Mulighet for Retur 

Vår 90-dager Fornøyd Garanti 

Klikk på linken under og få rabatten mens vi fortsatt har noen på lager.

Sale Ends In:

00Minutes
00Seconds💙 FATHER'S DAY SALE! - UP TO 40% OFF AUTO-APPLIED

00Minutes
00Seconds